Wij zijn verheugd een nieuw cohort aan te kondigen voor het Early Career Fellowship 2022-programma van Internet Society. Dit programma geeft een nieuwe, diverse generatie van internetkampioenen ongeëvenaarde toegang tot deskundigen van wereldklasse, zodat zij hun kennis en vaardigheden in verschillende disciplines kunnen ontwikkelen, met de juiste basis om toekomstige kampioenen van het internet te worden.

Zoals voorheen heeft Internet Society Belgium deelgenomen aan de selectie van de kandidaten, en we kunnen zeggen dat we buitengewone profielen van over de hele wereld hebben gekregen. De fellows komen met fantastische projecten voor het welzijn van internetgebruikers, zoals het beschermen van burgerrechten, het verdedigen van een vrij en veilig internet, onderwijs voor analfabete jongeren, het beteugelen van online kindermisbruik en cyberpesten, en nog veel meer.

Ontdek alle Februari 2022 Early Career Fellows, en als u geïnteresseerd bent om kandidaat te zijn voor een volgende tweejaarlijkse selectie,word dan vandaag nog lid van Internet Society.

Early Career Fellows – February 2022

Leading image credit: © Urban Pixel Lebanon

Leave a Reply

Your email address will not be published.